Webinar om förslag till tolkningskommentar om inkluderande skola

Inclusive International arrangerar ett webinar om den tolkningskommentar om innebörden av inkluderande skola som FN:s kommitté för rättigheter för personer med funktionsnedsättning har föreslagit. Kommentaren beskriver vad som förstås med inkluderande skola och om vad staterna behöver göra för att kunna leva upp till konventionens krav.

Webinariet hålls på engelska, den 8 december. Du kan registrera dig här:

Register now!

 

Förslaget kan laddas ner här:

Draft General comment on the right to inclusive education (Article 24)

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>