FN:s Barnrättskommitté vill ha synpunkter på kommentar om finansiering och resursfördelning för barns rättigheter

FN:s övervakningskommitté för staternas efterlevnad av Barnkonventionen ska utarbeta en kommentar om artikel 4 i konventionen. Fokus för kommentaren ska vara offentlig finansiering och resursfördelning för genomförande av barns rättigheter. Kommittén välkomnar nu synpunkter på sitt förslag.
Synpunkter måste vara inne senast 1 december 2015.
Du hittar förslaget och mer information här

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>