Zero-projektet vill ha tips på framgångsrika metoder för inkluderande utbildning

Syftet med Zero-projektet är att hitta nya praktiska vägar för att FN:s Konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning ska genomföras. Varje år välkomnar projektet in framgångsrika exempel på hur någon av rättigheterna i konventionen implementerats. De exempel som nått framgång och som överensstämmer med konventionens intention publiceras i en årlig rapport som kan ge ny inspiration till hur länder kan arbeta. I år vill projektet ha in förslag som rör inkluderande skola och utbildning.

Nomineringarna måste vara inskickade senast 10 juli.

Du hittar mer information och anmälningsformulär här:

http://zeroproject.org/downloads/.

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>